Στο electrotools.gr χρησιμοποιούμε cookies, με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών μας κατά την επίσκεψή σας Επιλέξτε "Αποδέχομαι", για να συνεχίσετε την περιήγησή σας με χρήση cookies, ή "Πληροφορίες" για να ενημερωθείτε σχετικά.

Tethys Fin Σύστημα Εξοικονόμησης Νερού

Tethys-Fin

Tethys Fin

Συλλέκτης αχρησιμοποίητου νερού

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

23,90 € με ΦΠΑ

-3,00 €

από: 26,90 €

0.5 kg

Προσθήκη σε λίστα επιθυμιών

Περιγραφή προϊόντος

Τεχνολογία αιχμής για την εξοικονόμηση νερού
Η πατενταρισμένη τεχνολογία του fin, συλλέγει τις ποσότητες του καθαρού αχρησιμοποίητου νερού που σπαταλούνται όταν η βρύση παραμένει ανοικτή στα ενδιάμεσα διαστήματα των χρήσεων π.χ. κατά τη διάρκεια του πλυσίματος των χεριών, του ξυρίσματος, του πλυσίματος δοντιών, ή κατά την αναμονή του ζεστού νερού που αποτελεί πηγή μεγάλης σπατάλης πόσιμου νερού ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.
Εξοικονόμηση νερού και χρημάτων
40.000 λίτρα καθαρού νερού ανά έτος σώζονται από μια τετραμελή οικογένεια που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Fin, ποσότητα που μπορεί να γεμίσει ένα μεγάλο δωμάτιο 12 τετραγωνικών μέτρων του σπιτιού σας.
Απόδοση και αξιοπιστία
Η τεχνολογία Fin χαρακτηρίζεται από την απόδοση, την αξιοπιστία, το χαμηλό κόστος αγοράς και το μηδενικό κόστος συντήρησης, καθώς δεν περιλαμβάνει κινούμενα μηχανικά ή ηλεκτρικά εξαρτήματα, φίλτρα ή απολυμαντικούς παράγοντες.
Συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος
Χρησιμοποιώντας τις επαναστατικές λύσεις της TETHYS, συμβάλλουμε στην παγκόσμια προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος με τη συλλογή και χρήση του αχρησιμοποίητου, καθαρού νερού.
Ενημερωθείτε από τον κατασκευαστή
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές της TETHYS, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή TETHYS-INNOVATION και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία σας.

Χαρακτηριστικά του Tethys Fin

  • Εγκατάσταση σε δευτερόλεπτα, χωρίς χρήση εργαλείων
  • Εξοικονόμηση νερού: 40.000 λίτρα / έτος για μια τετραμελή οικογένεια
  • Πιστοποιήσεις: SWISS APPROVAL
  • Βάρος συσκευής: 200 gr
  • Διαστάσεις συσκευής: ύψος 70 mm, διάμετρος 80 mm
  • Εγγύηση κατασκευαστή: 2 χρόνια

30 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία: