Στο electrotools.gr χρησιμοποιούμε cookies, με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών μας κατά την επίσκεψή σας Επιλέξτε "Αποδέχομαι", για να συνεχίσετε την περιήγησή σας με χρήση cookies, ή "Πληροφορίες" για να ενημερωθείτε σχετικά.

Λίγα λόγια για την εταιρεία.

Η electrotools.gr αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση της επιχείρησής μας, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο τών εργαλείων, των σιδηρικών και τών χρωμάτων και έχει την φυσική της έδρα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά από το 1963. Η πολυετής εμπειρία μας, μάς δίνει την δυνατότητα να επιλέγουμε για εσάς είτε μέσω αντιπροσωπειών γνωστών ονομάτων της αγοράς (όπως Black & Decker, Stanley κλπ) είτε μέσω δικών μας εισαγωγών, τα κατάλληλα προϊόντα για αυτό που ψάχνετε, στις χαμηλότερες τιμές τής αγοράς.

Δημιουργήσαμε αυτόν το ιστοχώρο με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη. Κύριο μέλημά μας είναι να νιώθετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστοχώρο μας, είτε για να κάνετε κάποια αγορά είτε απλώς και μόνο για περιηγηθείτε στις σελίδες του. Στην προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε την πιο κατάλληλη λύση σ' αυτό που ψάχνετε στην χαμηλότερη τιμή, σχεδιάσαμε την παρουσίαση των προϊόντων μας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και την πιο αναλυτική εικόνα για τα χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές τους. Σκοπός μας άλλωστε είναι η συνεργασία μας να έχει συνέχεια.

Η προσπάθεια για συνεχή ενημέρωση και βελτίωση του ιστοχώρου, αποτελεί για μας καθημερινή υπόθεση. Αν παρ' όλα αυτά διαπιστώσετε κάποια έλλειψη, δυσλειτουργία ή πρόβλημα σχετικά με την electrotools.gr, με χαρά θα δεχθούμε την συμβολή σας με παρατηρήσεις ή προτάσεις. Και φυσικά, είμαστε στην διάθεσή σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε σχετικά με προϊόντα ή τον λογαριασμό σας.

Στοιχεία της επιχείρησης
Επωνυμία
Στέφανος Μηλιάδης & Υιοί Ο.Ε.
Διεύθυνση
Γ. Πασαλίδη 56, 551 32 - Καλαμαριά
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνα
2310 451431 & 2310 453098
ΔΟΥ
Καλαμαριάς
ΓΕΜΗ
041830606000
Αριθμός Μητρώου Προμηθευτών*
459/10

* Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν συμβάσεις από απόσταση
(άρθρο 4 του Ν. 2251/94)
Γενική Γραμματεία Καταναλωτή
Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.