Στο electrotools.gr χρησιμοποιούμε cookies, με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών μας κατά την επίσκεψή σας Επιλέξτε "Αποδέχομαι", για να συνεχίσετε την περιήγησή σας με χρήση cookies, ή "Πληροφορίες" για να ενημερωθείτε σχετικά.

ΕΛΤΑ Courier

Η ελάχιστη χρέωση για αποστολές με τα ΕΛΤΑ Courier, είναι 3,50€ για δέματα βάρους έως 4Kg (πραγματικό ή ογκομετρικό). Για κάθε επιπλέον κιλό, το κόστος αυξάνεται κατά 0,70€. Οι παραπάνω τιμές των μεταφορικών ισχύουν για όλη την Ελλάδα, είναι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ) και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Το δίκτυο καταστημάτων των ΕΛΤΑ Courier καλύπτει όλον τον ελλαδικό χώρο και η παράδοση γίνεται στον χώρο σας σχεδόν σε όλους τους τόπους προορισμού, εκτός και αν o παραλήπτης επιθυμεί να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από κάποιο κατάστημα των ΕΛΤΑ Courier και μας ενημερώσει σχετικά. Στις ελάχιστες δυσπρόσιτες περιοχές που δεν μπορεί να γίνει κατ' οίκον παράδοση, η παραλαβή γίνεται από το κοντινότερο ταχυδρομείο. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή.

Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να χρεωθεί ο ίδιος το κόστος της αποστολής της παραγγελίας του (χρέωση παραλήπτη), θα πρέπει να μας ενημερώσει έγκαιρα και πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να μην γίνει αυτόματα ο υπολογισμός και η πρόσθεση των μεταφορικών στο σύνολο της παραγγελίας.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης. Χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες. Νησιά: 1-3 εργάσιμες. Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-5 εργάσιμες.
Προσωρινά δεν ισχύει καμία εκτίμηση για τον χρόνο παράδοσης, εξαιτίας του μεγάλου φόρτου εργασίας στις courier λόγω καραντίνας για την πανδημία.