Στο electrotools.gr χρησιμοποιούμε cookies, με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών μας κατά την επίσκεψή σας Επιλέξτε "Αποδέχομαι", για να συνεχίσετε την περιήγησή σας με χρήση cookies, ή "Πληροφορίες" για να ενημερωθείτε σχετικά.

Εγγύηση DeWalt 30-1-11 Έτος Πλήρης Εγγύηση
1 Έτος Συμβόλαιο Service
30 Ημέρες Δικαίωμα Επιστροφής

Προσοχή: Η εγγύηση του ενός έτους ισχύει για όσα ηλεκτροεργαλεία DeWalt δεν καλύπτονται από την επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια.
Η εγγύηση
30-1-1 ισχύει μόνο για όσα εργαλεία φέρουν το σχετικό σήμα στη συσκευασία τους.

 

Η πολιτική εγγυήσεων της DeWalt, όπως αυτή περιγράφεται στο επίσημο site τής εταιρείας:

Η DEWALT είναι πεπεισμένη για την ποιότητα των προϊόντων της και προσφέρει μια σημαντική εγγύηση για τους επαγγελματίες χρήστες του προϊόντος. Αυτή η δήλωση εγγύησης είναι πρόσθετη, και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τα συμβατικά δικαιώματά σας. Η εγγύηση ισχύει μέσα στα εδάφη των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών.

 

30 ημέρες Ημέρες Εγγύηση Ικανοποιητικής Απόδοσης
Αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά ενός προϊόντος DEWALT, απλά επιστρέψτε το μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς στο σημείο αγοράς για πλήρη αποζημίωση ή αντικατάσταση. Απόδειξη αγοράς πρέπει να προσκομιστεί. Τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά εξαιρούνται εκτός και αν έχουν εγγύηση.

 

1 έτος ΕΤΟΣ Συμβόλαιο Δωρεάν Σέρβις
Αν χρειαστείτε συντήρηση ή επισκευή για το προϊόν DEWALT που αγοράσατε μέσα στους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, δε θα χρεωθείτε από τα ξουσιοδοτημένα σέρβις της DEWALT. Απόδειξη αγοράς πρέπει να προσκομιστεί. Η εγγύηση περιλαμβάνει και την εργασία. Τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά εξαιρούνται εκτός και αν έχουν εγγύηση.

 

1 έτος ΕΤΟΣ Πλήρης Εγγύηση
Αν το προϊόν DEWALT που αγοράσατε αποδειχθεί ελαττωματικό λόγω υλικών ή κατασκευής μέσα σε 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, η DEWALT αναλαμβάνει να αντικαταστήσει όλα τα ελαττωματικά μέρη δωρεάν ή -εφόσον κριθεί αναγκαίο- να αντικαταστήσει το προϊόν δωρεάν εφόσον:

  • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί λάθος
  • Έχουν τηρηθεί οι οδηγίες χρήσης
  • Δεν έχουν γίνει επισκευές από μη εξουσιοδοτημένα σέρβις
  • Υπάρχει απόδειξη αγοράς

Προκειμένου να γίνει μια αξίωση εγγύησης, θα πρέπει να προσκομίσετε την απόδειξη αγοράς στον έμπορο ή στο εξουσιοδοτημένο σέρβις και το προϊόν σας θα πρέπει να έχει την ένδειξη CE, όπως παρουσιάζεται παρακάτω:
Ετικέτα εργαλείου