Στο electrotools.gr χρησιμοποιούμε cookies, με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών μας κατά την επίσκεψή σας Επιλέξτε "Αποδέχομαι", για να συνεχίσετε την περιήγησή σας με χρήση cookies, ή "Πληροφορίες" για να ενημερωθείτε σχετικά.

Dewalt Perform & Protect

Dewalt Perform & Protect™
Το 2007 η DEWALT θέτει στον εαυτό της μια πρόκληση δημιουργώντας το πιο διεξοδικό σύστημα ασφαλείας στα υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικά εργαλεία της σε ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, δημιούργησε το σύστημα Perform & Protect, καλύπτοντας προϊόντα που απαιτούν αυστηρές προδιαγραφές στους εξής τρεις τομείς ασφαλείας:

ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ
50% Xαμηλότερα επίπεδα κραδασμών

Η έκθεση σε συνθήκες κραδασμών μπορεί να προκαλέσει διάφορες παθήσεις όπως αυτή του συνδρόμου (HAVS) ή αλλιώς κραδασμοί του χεριού αλλά και παθήσεις που περιλαμβάνουν το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα και τα λευκά χέρια. Το σύστημα Perform & Protect έχει βραβευτεί για τα χαμηλά Tri - Axial επίπεδα κραδασμών παρατείνοντας έτσι το χρόνο εργασίας χωρίς να μειώσει καθόλου τις αποδόσεις του εργαλείου.

ΣΚΟΝΗ
Πρωτοποριακή λύση εξαγωγής σκόνης

Η εισπνοή της αερομεταφερόμενης σκόνης μπορεί να προκαλέσει χρόνιες παθήσεις όπως η πυριτίαση και η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Το σύστημα Perform & Protect έχει βραβευτεί για τα μειωμένα επίπεδα εισπνοής σκόνης, χαρίζοντας σας ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας.

ΕΛΕΓΧΟΣ
Μοναδικός και καινοτόμος έλεγχος ροπής

Κατά την κοπή ή την διάτρηση, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μπλοκάρει το εργαλείο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο εργαλείο, αλλά και στον χρήστη. Το σύστημα Perform & Protect έχει βραβευτεί για την προσθήκη ενός επιπλέον ελέγχου ροπής, για μεγαλύτερη ασφάλεια.