Στο electrotools.gr χρησιμοποιούμε cookies, με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών μας κατά την επίσκεψή σας Επιλέξτε "Αποδέχομαι", για να συνεχίσετε την περιήγησή σας με χρήση cookies, ή "Πληροφορίες" για να ενημερωθείτε σχετικά.

DeWalt 3 χρόνια εγγύηση

3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας

Εγγραφείτε στο MyDEWALT και επεκτείνετε την εγγύηση σας στα 3 χρόνια, σε συγκεκριμένα εργαλεία!

Οι MyDEWALT χρήστες μπορούν να επεκτείνουν την εγγύηση των DEWALT εργαλείων τους στα 3 χρόνια, απλά κάνοντας εγγραφή στο MyDEWALT εντός 4 εβδομάδων από την ημερομηνία αγοράς του εργαλείου και ακολουθώντας τις οδηγίες καταχώρησης που σας υποδεικνύονται. Εξαιρούνται κάποια εργαλεία*, και εφαρμόζονται Όροι & Προϋποθέσεις.

* Τα περισσότερα ηλεκτρικά εργαλεία της DeWalt καλύπτονται από την επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια. Ελάχιστα, κυρίως παλιά, μοντέλα παραμένουν στο παλιό καθεστώς του ενός έτους. Για να ελέγξετε αν το εργαλείο που σας ενδιαφέρει συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της DeWalt με την επεκτάσιμη εγγύηση, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει το εικονίδιο DeWalt - 3 χρόνια εγγύηση στη σελίδα μας του προϊόντος, ή γράψτε τον κωδικό του εργαλείου στο σχετικό πεδίο στη σελίδα του MyDeWalt και πατήστε το μπουτόν αναζήτησης (GO)

Προσοχή: Η επέκταση της εγγύησης των DeWalt σε 3 χρόνια δεν καλύπτει τις μπαταρίες και τους φορτιστές των εργαλείων.