Στο electrotools.gr χρησιμοποιούμε cookies, με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών μας κατά την επίσκεψή σας Επιλέξτε "Αποδέχομαι", για να συνεχίσετε την περιήγησή σας με χρήση cookies, ή "Πληροφορίες" για να ενημερωθείτε σχετικά.

Κατηγορίες

Νέα προϊόντα

Κατασκευαστές

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή Black and Decker

Καταναλωτικά εργαλεία ποιότητας

Καταναλωτικά εργαλεία ποιότητας


Η Black & Decker® είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο κατασκευαστής ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων. Η επιχείρηση των προϊόντων οικιακής χρήσης είναι πρώτη στις ΗΠΑ και ανάμεσα στους παγκόσμιους ανταγωνιστές στον τομέα μικρών οικιακών συσκευών.
Σήμερα, πάνω από 100 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Black & Decker® είναι μια παγκόσμια εμπορική και κατασκευαστική εταιρεία ποιοτικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται μέσα και γύρω από το σπίτι και σε εμπορικές εφαρμογές. Είναι επίσης κύριος προμηθευτής συστημάτων πληροφορησης και υπηρεσιών σε κυβερνητικούς και εμπορικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με προϊόντα που διακινούνται σε περισσότερες από 100 χώρες και περίπου μισά από τα έσοδα να προέρχονται από χώρες εκτός των ΗΠΑ, οι σειρές προϊόντων της Black & Decker® διατηρούν ηγετικά μερίδια αγοράς στον τομέα τους.
Η μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων της Black & Decker® αποτελείται από επαναφορτιζόμενα εργαλεία, δράπανα, πνευματικά, βιδολόγους, σέγες, τριβεία, ρούτερ, τροχούς, δισκοπρίονα, αεροσυμπιεστές, εργαλεία κήπου, οικιακές συσκευές και πολλά άλλα...

Περισσότερα
ανά σελίδα
Προβάλλονται 46 - 54 από 74 αντικείμενα
Προβάλλονται 46 - 54 από 74 αντικείμενα